Liczba postów: 133
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Wczoraj dalem info o koncercie piątkowym w orbicie a wy usuwacie po raz drugi mój temat,jest na tym forum jakis szef szefów?moze zrobilby cos z niektórymi moderatorami bo któys z nich przegina,niepisalem zadnycvh obrazliwych wyrazów ani nic podobnego,to jest forum mieszkanców Starachowic a nie wybranców więc pytam po dobroci dlaczego tak sie dzieje,wytlumaczy mi ktos sprawe znikających tematów czy nie?
Liczba postów: 760
Liczba wątków: 47
Reputacja:
0
a przeczytałeś wiadomość ? tym razem wysłałem Ci na PW więc musiałeś ją otrzymać. Jeżeli nie to za minutę będziesz miał ją jeszcze raz.
Reputacja:
0
Zadnej wiadomosci niemam w skrzynce,może napisz w tym wątku o co chodzi,może rozpocznie sie ciekawa konwersacja.
Reputacja:
0
rozumiem i mysle ze to troche bez sensu,najwazniejsza jest promocja imprezy tak?chcemy zeby info dotarlo do jak najwiekszej ilosci osób prawda???potencjany klijent mimo wszystko tez chcialby znac np.ceny tak?a jak tu promowac skoro są takie =sankcje=.
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
na forum sa reklamy za ktore wirtualnestrachowice dostaje kase .... Jezli ktorys z klientów wchodzi na forum zeby zobaczyc czy cos sie zmieniło