A czym się ta dr Pisarska zajmuje? Tzn. jaka jest jej specjalizacja?
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Pani doktor Pisarska była pediatrą, potem lekarzem ogólnym, pierwszego kontaktu. Sama będąc dzieckiem do niej chodziłam i raczej jestem z niej zadowolona.
Pani dr. Wąsikowska(teraz to chyba inne nazwisko ma, ale nie wiem jakie niestety...), przyjmuje na Mrozowskiego bodajże, mój tata u niej zęby leczył i sobie bardzo chwali, bardzo miła pani...
Liczba postów: 568
Liczba wątków: 25
Reputacja:
0
ja ogolnie niechodze do lekarzy i jakoś niepotrzebuje :evil: ogolnie to nielubie chodzic do tej łaskawej grupy zawodowej jak mam robic badania okresowe to mnie skreca!!
Nie ufaj nikomu poza swoja klimą, ręki nie podawaj konfidentom niech zginą!
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
brrrr ja raz poszedłem do dentysty tam w wieżowcu za gim 3 nie wiem a raczej zapomniałem jak on się nazywa , zrobił mi zęba a na drugi dzien mi plomba wyleciała!! Nie polecam!!
Liczba postów: 16
Reputacja:
0
Nie wiem, czy jeszcze pracuje zawodowo, ale dobrą lekarką w zakresie pediatrii była dr Pieprzowska. Bardzo dużo jej zawdzięczam.
Liczba postów: 7,782
Liczba wątków: 205
Reputacja:
0
Ja na przykład mam uraz do pana Arnolda Koci, ten pan szył mi rękę, był opryskliwy, niemiły a po jego zabiegu została mi spora blizna. No cóż tak ostrzegam na wszelki wypadek .
Liczba postów: 14
Reputacja:
0
Ja chodzę do Medical'a na Miodowej i nie narzekam . Czasami są problemy z kolejkami ale ogólnie to wporządku
Liczba postów: 341
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Wszędzie są kolejki. A ja śmigam do dr. Dziumowicz. Zawsze mi pomogła jak czegoś potrzebowałem.