Aktualnie w Auxerre gra na lewej , kadre mamy jaka mamy i tyle , ale widac iz Leo nie ma zadnej koncepcji,a moze zawodnicy nie potrafia jej zrealizowac.
Liczba postów: 131
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ale nie wiem jaki by był trener no z obecnych piłkarzy którzy grają w kadrze chyba nic lepszego nie da się zrobić.
Jak to się mówi " z gówna bicza się nie ukręci" po ostatnim meczu widać, że nie mają ambicji i pomysłu na grę. A Wola walki, to chyba tylko słyszeli o czymś takim. I dziwi mnie to, że większość z tych piłkarzy wraca do swoich klubów i rozrywają dobre mecze a w kadrze zachowują się jak na urlopie.
Jak obstawiacie wynik Polska - San Marino Po tym co zobaczyłem w sobotę to albo remis albo 1:0
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Za remis pewnie nieźle płacą, można postawić.
ossamus wydaje mi się że 800 tys to wcale nie jest mało. Jak już napisałem np.trenerzy Francji, Włoch czy Chorwacji zarabiają mniej. Wymieniłem tych trenerów bo sa młodzi, głodni sukcesu i najzwyczajniej w świecie przyszli mi jako pierwsi do głowy.
Moim zdaniem mamy jescze duże szanse na awans ale musimy grać z głową, Leo tego ich nie nauczy.
Nie liczy się, co robisz. Nie liczy się, ile odłożyłeś w banku. Nie liczy się, jak się ubierasz. Nie jesteś pięknym i ulotnym płatkiem śniegu. Zaczyna się od tego, że nie możesz spać. Później czujesz, że masz lufę w ustach
Liczba postów: 819
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Polska - San Marino 10 - 0 !!! :-)
No proszę, kto by pomyślał...
Nie lubię ruskich... i wcale nie chodzi mi o pierogi
Liczba postów: 1,723
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Młody, wiesz po ostatniej porażce chcieli jakoś nareperować reputacje...
Liczba postów: 1,420
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
[quote="olek2601"][quote]Kazdego trenera rozlicza sie po sezonie,ewentualnie w tym przypadku po eliminacjach.Siada sie i rozmawia o efektach jego pracy.Nie sa zadowalajace to sie konczy wspolprace.Tyle.A nie tak jak w Polsce gdzie zwalnia sie trenera bo mecz przegtral.Nie awansuja do MS to bedzie sie rozliczac Benhakera[/quote]
Jak nie awansujemy do MŚ to bedzie dla polskiej piłki katastrofa, nie ma ligi, nie ma reprezentacji, nie ma nic, więc trzeba działać. Drużyna nie zmienimy, więc co zmienić?
Trenera? i co niby mialo by to przyniesc?Ma facet kontrakt,dopoki moze go wypelnic i jest szansa na awans niech pracuje.
[quote]U nas nie ma ZADNEGO systemu pracy z pilkarska reprezentacja jak to jest w Europie.
Zamiast pozwolic pracowac trenerowi,dac mu wolna reke w pracy szkoleniowca to sie na kazdym kroku przeszkadza,krytykuje. [/quote]
I tu widać że nasłuchałeś sie jakis pseudozmawców-onetowców. To Leo o wyszystkim decyduje, dlatego pracjue min. Hoek, a nie Dawidziuk. To Leo wypracowuje system pracy z reprezentacją bo jest selekcjonerem, za to związek mu płaci, a tem zamiast ogladać mecze polskich zawodników oglada mecze Feyenordu!
I sam udowodniles,ze sluchasz onetowcow ;-)
Pierwsze slysze by Leo nie ogladal polskich zawodnikow i nie bywal na meczach polskiej ligi.
Generalnie druzyna ma do udowodnienia i ma szanse pokazac czy jest cokolwiek warta.
Sytuacja nie jest latwa ale awans mozna wywalczyc...