Liczba postów: 22
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Gdzie w okolicy uczą na dobrym poziomie wizażu i stylizacji paznokcia?
Chodzi o szkolenie zawodowe, przygotowujące do pracy?
Jesteście w stanie kogoś polecić?
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dobre szkoły kosmetyczne masz w dużych miastach. W mniejszych miejscowościach czegoś takiego nie uświadczysz.
Uczyłam się kilka lat temu, w Warszawie, ale trudno mi powiedzieć jak wygląda sytuacja w tej szkole aktualnie.
I oczywiście w tym zawodzie swobodnie można sobie radzić po samych szkoleniach.
Reputacja:
0
To napisz jak ona wyglądała w momencie kiedy ty się uczyłaś, jak było, ile się dowiedziałaś, jaki był program.
Im więcej będę wiedziała tym łatwiej będzie mi znaleźć jakieś sensowne szkolenie.
Liczba postów: 7,992
Liczba wątków: 207
Reputacja:
0
Mnie to zastanawia drobie Panie, jak to się stało że 2 osoby z Częstochowy mające kilka postów znalazły się na tym forum i dyskutują w tym samym temacie.
Reputacja:
0
Ani trochę nie kłamią - tak jak pisałam - uczę się tutaj, tzn. w Częstochowie. Najbliższych mam w Starachowicach.
Czy ktoś ma jeszcze coś mądrego do powiedzenia w temacie?
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
hehe... new nails, patrzyłam, zmienili adres - teraz są na Pięknej. Jeśli chciałabyś znać szczegóły - pisz.
Reputacja:
0
Zanotowane. Czy na prawdę nikt więcej nie jest w stanie zaproponować innej szkoły? Chciałabym mieć chociaż kilka pozycji do porównania. Napiszcie proszę coś więcej.
Reputacja:
0
Pewnie tam trafię, ale dam sobie jeszcze kilka dni. Patrząc na to co piszą w sieci, chyba tak będzie ok.
Mam tylko zamiar wcześniej samodzielnie przerobić cały program szkolenia zawodowego. To powinno być dla mnie mega pomocne...